Technische hulp        Hier op het internet         Direct antwoord op je vragen
Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Diensten van Internethunter.nl – Internet vergelijker

Onze klanten zijn op zoek naar mogelijkheden om besparingen op de telefoniekosten en efficiëntie in de afhandeling van telefoongesprekken te realiseren. Internethunter.nl adviseert haar klanten om gebruik te maken van onze Basic en of Advanced diensten. Deze diensten zijn gebaseerd op VoIP (Digitale Telefonie) technologie en kent vele voordelen.

 

Functionaliteit

De grootste winst van de diensten welke Internethunter.nl levert zit in de functionaliteit van het platform waarmee onze klanten veel efficiëntie in de afhandeling van telefoongesprekken realiseren. Hiermee kan gedacht worden aan de integratie met Vast en Mobiel Telefonie en het functionele gebruik van een Softphone.

 

Inzicht en grip op de telefonie uitgaven

De telefonie oplossing is gebaseerd op een ‘’pay for use’’ model wat betekent dat uw telefonie omgeving makkelijk kan groeien als dat nodig is. U betaalt dus letterlijk alleen voor wat u afneemt. Naast een overzichtelijke facturatie kan er ook met onze beheermodule nog meer grip op uitgaven en functionaliteit worden toegepast.

 

Besparingen op maandelijkse kosten

Gezien huidige maandelijkse abonnementskosten van de meeste bedrijven voor KPN infrastructuur en daarbij de servicekosten van de huidige telefooncentrale er bij opgeteld gaan onze klanten met de VoiP oplossingen van Internethunter.nl een aanzienlijke besparing realiseren. Naast de maandelijkse besparing krijgen onze klanten veel meer functionaliteit, hogere beschikbaarheid van de dienstverlening én besparingen op de verkeerskosten. Kortom: meer functionaliteit tegen aanzienlijk lagere kosten.

 

Besparingen Mobiele Telefonie

Naast de besparingen op de Vaste Telefoniekosten kan nog meer bespaard worden op de Mobiele Telefoniekosten. Dit kan door optimaal gebruik te maken van de integratie van onze diensten. Het VoIP platform biedt alle Smartphone gebruikers de mogelijkheid gebruik te maken van de meeste functionaliteiten. Hiervoor dient een app op de Smartphone geïnstalleerd te worden. Met deze app kan via WiFi/3G/4G een (mobiele) dataverbinding tot stand worden gebracht waarover de gesprekken gaan plaatsvinden. In theorie zou hiermee het spraakabonnement op de mobiele telefoon kunnen komen te vervallen en kunnen alle gesprekken via ons VoIP platform afgehandeld worden.

 

Flexibiliteit en up-to-date

De telefonie is overal, op elk apparaat en altijd bereikbaar omdat de VoIP oplossing is gebaseerd op Cloud Services. Dit heeft als voordeel dat alle gebruikers (mits ze de beschikking hebben over een WiFi/3G/4G verbinding), waar ze zich ook bevinden, integraal onderdeel uitmaken van het bedrijfstelecommunicatie systeem. Veel gesprekken die door onze klanten en hun medewerkers op klant/thuis locatie nu per mobiel gevoerd worden kunnen straks via VoIP afgehandeld worden. Naast de efficiëntie voor de gebruikers levert dit een besparing op de mobiele telefoniekosten.

 

Gegarandeerde bereikbaarheid

Naast de grote mate van flexibiliteit van de internet abonnementen levert het systeem ook een verhoging van de continuïteit van het bedrijfstelecommunicatie omgeving op. Het VoIP platform is redundant uitgevoerd en continu door Internethunter.nl bewaakt. Op het systeem wordt een bereikbaarheids garantie van 99,98% gegeven. Met deze hoge garanties is het aannemelijk dat in geval van calamiteiten niet het systeem zelf wordt getroffen maar vaak op de kantoorlocatie een calamiteit zal voordoen. Omdat de gebruikers niet meer plaatsgebonden zijn om te kunnen telefoneren kan in geval van calamiteiten op andere locaties van het systeem gebruik gemaakt worden. Hiermee is de telefonische bereikbaarheid van onze klanten gegarandeerd. Internethunter.nl maakt gebruik van de nieuwste software en gelieerde updates welke eerst uitgebreid getest worden in testomgevingen. Hiermee  zijn onze klanten verzekerd dat de telefonie met een toekomstvast en actueel VoIP platform afgehandeld zal worden.

Diensten van Internethunter.nl – Internet vergelijker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven